Project Management Stagiaire

Solliciteer nu

Stage project management

STAGE · AMSTERDAM

Jouw doel

It's all about... Service! Jij zorgt ervoor dat al onze werknemers met hetzelfde doel naar hun werk gaan: service verlenen. Doordat we zo hard groeien, wordt de uitdaging steeds groter en daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Als Stagiaire Project Management is geen dag hetzelfde! De ene dag ben je volop bezig met Swappers en fietsenmakers en kijk je hoe het proces beter kan, terwijl je de volgende dag kijkt hoe we onze mensen het beste op kunnen leiden. Je komt in een klein team terecht met bruisende ideeën, door jou frisse blik en ondernemende mentaliteit brengen jullie samen ons opleidingsniveau naar een hoger niveau. Ga jij de uitdaging aan? 

Zo bereik je jouw doel

  • Jij doet het projectmanagement rondom de introductie van de Online Academy. Jij zorgt voor een portaal waar iedereen kan leren hoe je de echte Swapfiets service verleend.

  • Jij geeft de trainingen vorm! Jij bent een kei in het enthousiasmeren van mensen en is het maken van een Powerpoint is voor jou een eitje.

  • Je legt gemakkelijk contact met alle mensen binnen de organisatie en wordt ook wel eens een tikkeltje bijdehand genoemd. 

  • Je leert ons managementteam hun eigen overhemden strijken en vertelt lachend aan fietsenmakers hoe zij een band nog sneller kunnen plakken.

  • Het aanleren van de juiste werkzaamheden ligt in jouw handen. Samen met je team leidt je trainers op en stuurt hen op pad met de juiste informatie in onder andere Duitsland, België en Denemarken.

Dit maakt jou beter dan goed

  • Je durft nieuwe ideeën te initiëren en weet dit direct te vertalen naar succesvolle projecten. Projectmanagement? You were born with it!

  • Jij bent een kei in jongleren en houdt het liefst drie brandende fakkels in de lucht. Als er een valt, kom je meteen met een oplossing. The show must go on.

  • Je bent gemotiveerd en kan goed zelfstandig werken.

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en bent op zoek naar een uitdagende stage naast je studie.

  • Je bent fulltime beschikbaar van september tot februari, eerder mag natuurlijk altijd. 

Dit krijg je om te gáán

Vergoeding dat past bij de stage

Swapfiets van de zaak

Reiskosten vergoeding

Vrijheid en verantwoordelijk-heid

Ambitieuze, enthousiaste, jonge collega’s

Zin in een stage waarin je echt veel leert, gave verantwoordelijkheden krijgt en mee mag denken met alle projecten op HR, Recruitment en  Learning &Development?

Solliciteer dan nu! 👇

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert. Leuk!

2. Telefonisch interview

3. Eerste gesprek

4. Tweede gesprek

5. Contractvoorstel

6. Nieuwe baan! Yes!